Pannendaken

Waar kwaliteit en service een standaard is !

Pannendaken zijn een veelvoorkomende vorm van dakbedekking en bieden een uitstekende bescherming tegen de elementen. Dakxs is een bedrijf dat zich specialiseert in het plaatsen en renoveren van pannendaken.

Algemeen over dakpannen

Een pannendak bestaat uit dakpannen die op de dakconstructie worden gelegd en aan elkaar worden bevestigd. Pannendaken zijn duurzaam en gaan lange tijd mee. Dakxs biedt verschillende soorten dakpannen aan, waaronder betonnen dakpannen en keramische dakpannen.

Renovatie en nieuwbouw

Dakxs heeft ervaring met het plaatsen van pannendaken op nieuwe woningen, maar ook met het renoveren van bestaande daken. Een dakrenovatie kan nodig zijn als er beschadigde of ontbrekende dakpannen zijn, of als er sprake is van lekkages. Dakxs kan de dakpannen vervangen en de dakconstructie repareren of vervangen indien nodig.

Klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van pannendaken, kunnen terecht bij ons. Als jong gedreven bedrijf hebben we een uitstekende reputatie en werken we nauw samen met u als klanten om ervoor te zorgen dat aan uw wensen en behoeften wordt voldaan.

Kortom, Dakwerken Dakxs is een uitstekende keuze voor het plaatsen of renoveren van uw pannendak. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit met de juiste materialen en doen dit met een team van ervaren dakwerkers, die het werk veilig en efficiƫnt kunnen uitvoeren. U als klant kan rekenen op een professionele en betrouwbare service van Dakxs.

Heeft u vragen over onze werking van onze Pannendaken?

Onze andere diensten

Nieuwbouw

Gevelbekleding

Pannedaken

Isolatiewerken

Renovaties

Velux

Zinkwerken

EDMP platte daken

Copyright © 2024 | Dakxs BV | De Blauken 10, 3583 Beringen | 011-123456 | info@dakxs.be