Velux

Waar kwaliteit en service een standaard is !

Velux dakvensters zijn een populaire keuze voor het creëren van extra daglicht en ventilatie in een woning. Ze worden vaak geïnstalleerd in daken van zolders, uitbouwen en serres om natuurlijk licht binnen te laten en de ruimte te laten ademen. Velux is een Deense merk dat gespecialiseerd is in dakramen en dakvensters van hoge kwaliteit. Hun dakvensters zijn ontworpen om lang mee te gaan, veilig en energiezuinig te zijn en passen bij diverse soorten dakbedekking.

Voordelen van een Velux

Een van de belangrijkste voordelen van Velux dakvensters is hun hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze passen bij vrijwel elk dak en interieur. Zo zijn er bijvoorbeeld dakvensters met geïntegreerde zonwering en verduistering, die ideaal zijn voor slaapkamers.

Velux energiezuinig?

Velux dakvensters zijn ook energiezuinig. Ze hebben een hoge isolatiewaarde, waardoor warmteverlies in de winter wordt beperkt en oververhitting in de zomer wordt voorkomen. Hierdoor kan er flink worden bespaard op de energierekening en wordt er bijgedragen aan een duurzamere leefomgeving.

Veiligheid van een Velux

Daarnaast zijn Velux dakvensters veilig in gebruik. Ze zijn voorzien van stevige vergrendelingen en beveiligd glas om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren. Ook zijn er opties voor dakvensters die elektrisch of op afstand bedienbaar zijn, waardoor ze gemakkelijk te openen en sluiten zijn.

Uw dak wordt aangepast om het dakvenster in te passen en wordt het venster vervolgens zorgvuldig geplaatst en afgewerkt door Dakxs. Na de installatie kan er genoten worden van extra daglicht en frisse lucht in huis.

In het kort zijn Velux dakvensters een goede keuze voor het creëren van extra daglicht en ventilatie in huis. Ze zijn van hoge kwaliteit, energiezuinig en veilig in gebruik. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze passen bij vrijwel elk dak en interieur.

Wilt u meer info?
Contacteer ons dan zeker en wij maken graag tijd voor u!

Heeft u vragen over onze werking van onze Velux?

Onze andere diensten

Nieuwbouw

Gevelbekleding

Pannedaken

Isolatiewerken

Renovaties

Velux

Zinkwerken

EDMP platte daken

Copyright © 2024 | Dakxs BV | De Blauken 10, 3583 Beringen | 011-123456 | info@dakxs.be